Sunday, 12 June 2011

Andai aku ini jutawan .. Blogger



 asslamualaikum and salam 1 bloggger..



  andainya as seorang jutawan blogger as nak :


 > tubuhkan 1 persatuan untuk blogger2 malaysia
   _ tujuannya untuk mengeratkan silaturrahim sesama blogger
   _ then nak tambah ilmu pngetahuan sama ada mengenai dunia blogger atau pun isu semasa
   _ selain tu na tambah pegetahuan tentang dunia blogger..tingkatkan kemahiran penulisan serta                  menambahkan pendapatan secara tidak langsung


  > jalinkan hubungan baik dgn blogger dari luar negara.
     _ tak nak la jadi macam katak di bawah tempurung.
    _ kita kembangkan lagi coverage kita bukan sahaja dalam malaysia, malah kalo boleh ke luar negara..
     _ share info dgn diaorg

 > kalo boleh nak wat perjumpaan dengan semua blogger..
    _ asyik tengok tulisan and blog jer, kalo boleh nak jugak la jumpa tuan yg empunye blog kn.. huhu


    apa pon, dunia blog nih bukan sahaja dalam alam maya alah juga boleh membawa kebaikan kepada dunia sejagat... andai as adalah jutawan tu, as akan sedaya upaya nak jalankan semua aktiviti nih demi untuk kebaikan para blogger and perkembangan dunia blog di malaysia

7 comments:

mas saari said...

folow sini, salam perkenalan!
moga angan2 jadi realiti..hehehe


jom baca angan2 Mas!
http://www.massaari.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

hasyikin ismail said...

thanx yer....

☀ Izzaty Hedry☀ said...

semoga angan2 menjadi kenyataan..=)..amin..

shopping2u said...

dtg lawat2 sini membawa senarai nama

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/senarai-segmen-andai-aku-ini-jutawan.html

NasZ said...

betul2..sokong sangat2..huhu..

jom baca saya nyer lak..huhu..

ANDAI AKU INI JUTAWAN .. BLOGGER

genkconer said...

Genk terjah sini..n folo
Semoga impian menjadi kenyataan..
Jom terjah blog genk pula n ikut bloglist genk ya…^_^

Eera Shera said...

salam..wah idea yg best!eh, kata2 kt banner tu bes la..hehe

Mysophieparis Network System My fashion. My business