Friday, 24 June 2011

lelaki yang penah menggoncang iman ku

assalamualaikum


err.. entri kali nih as nak citer pasal lelaki-lelaki yang penah bermain dalam tidur dan lena as ..

diaorng nh semua pernah date dgn as, not bad la... sebagai seorang perempuan as mengaku, mana2 perempuan mesti tergoda dgn wajah and gaya diaorng nih,,,

 ok 1st..

ORLANDO BLOOM or just call him william turner



syg bloom nih as kenal dy masa shooting citer pirates of carribean..
dgn pakej wajah yang hensem and sweet, gaya yang macho.. he got what women want..
errrr.. tapi as terpaksa tinggal dy sebab as nak balik malaysia berhari raya, dy xnak ikut sb dy nak smbut krismas dgn family dy.. so bye2 dear..huhu..


ok.. next is

 JOHNNY DEPP or i call him captain jack sparrow..huhu



dy nih pon as kenal masa shooting pirates of carribean 3...
johnny syg nih ada x-factor yg sebabkan perempuan tertarik pada dy,..
as xdpt jelaskn dekat sini..



hubungan kitaorg ok sampai la dy dapat tawaran berlakon dgn angelina jolie dalam cerita the tourist..
grrrrr.. aksi panas di situ..
so terpaksa la as tinggalkan dy..
as xsuka berkongsi kasih... =="


ok.. next..

LEE MIN HO or everyone call him as gu jun pyo..




sweet kan.. well made in korea, mesti la sweet..
heran betol knp la semua laki korea sweet sgt, and kenapa lelaki kat malaysia xboleh se-sweet diaorang??
hesh. ok lar.. min ho nih as jumpa dy masa as p wat lawatan sambil belajar dekat korea.. kebetulan sekolah yang as lawat tu jadi tempat penggambaran diaorg.. lupa dah la nma sekolah tu..

ok,, then time as nak cari toilet, as terlanggar la sorg mamat nih, as tejatuh.. kedepukk!!! adoi sakittt... then laki yang langgar as tu tolong la as bangun.. waaaa semua sakit hilang lepas tgk muka dy... LEE MIN HO!!! waaaa.. huhu,, then sebab dy rasa bersalah , malam tu as kuar date dgn dy..

hubungan kitaorg xlama, sebab masa as nak bali malaysia dia xnak ikut sb xhabis shooting lagi cerita boys over flower... hurm.. sedih..kalo korang perasan la. last episod cerita tu dy ada buat flying kiss kan, tu sebenarnya special utk as.. huhu

ok.. lepas as dah travel merata, sekembalinya as di malaysia....
setibanya as kat depan rumah, tgk ada byk sgt bunga ros merah..

grrrrr,,.. cantik giler...

then tgk ada sekeping card tulis

 "welcome home sayang..

                   : seth tan..."



hahhahaha.. rupanya cinta lama yang bagi..



huhu.. seth tan


huhu.. seth2,, ingat lagi rupanya u dekat i..terharu tau..


tapi sory la seth, i dah xbak ada hubungan dgn mana2 insan dalam dunia hiburan.

xda privacy lah..

gudbye..


huhu.. at last i have found the one that can understand me and can accept me ..

huhu..




hope hubungan as dgn syg as nih berkekalan...

amin..


wassalm :)

4 comments:

syira slyfix (: said...

hoi hoi .
y lain boleh .
jun pyo tak boleh .
hehe .

hasyikin ismail said...

hurm.. xpelah.. hg ambik la dy.. aku dah tinggal dy..huhu

stdec said...

hahaha..atas3 tuh mmg x ley blah..gila ah ang eken!
p e r a s a n !
dan ak tabik utk itu!! haha :P

hasyikin ismail said...

meah.. hg tabik utk keterperasanan aku??? waaaaa terharu beb

Mysophieparis Network System My fashion. My business