Sunday, 26 June 2011

mereka yang berwajah ala baby face

asslamualaikum ..

hai.. mood as malam nih macam agak stabil so macam-macam la idea keluar and masuk..
bak kata junior as " mencurah-curah ke ladang gandum".. hehe


ok.. penah la dulu timbul isu dalam kalangan sahabat seangkatan as pasal isu baby face nih..

baby face boleh ditakrifkan sebagai : having a youthful - looking face

err.. rasanya as nih tak la tergolong dalam lingkungan mereka yang ber-baby face.. hehe

 well, jom tengok mereka yang mempunyai wajah baby face.. hehe


mia sara nasuha
si cilik yang cute and sweet nih dah sure2 and sah2 muka baby face kan..
comelkan mia nih..
hope anak as nanti pon muka comel and sweet macam dia.. hehe


heliza helmi

yes.. my sis. kak ija..
cehhh.. perasan.. heliza helmi..
cantik, sweet, cute,..
dia ni kalau ambik gambo, mesti akan buat mata cute tu.. well, aset utama yang xsemua orang ada..
bermata bulat and bercahaya.. (ada nurrr di dalamnya)
huhu..well.. very the baby face rite?? >>ayat tunggang terbalik sebab tersampuk dgn sorang kawan as nih, cik mira<<

nabila syakeib
nabila syakeib nih as perasan muka baby face dia masa layan cerita cinta dan anugerahh.
abah as dok layan so as pon terpaksa la layan sekali.. cheeeeeeeeee.. hehe


ashraf sinclair
urm.. abg kepada aishah sinclair nih bermuka baby face maybe sebab dia nih mix kot..
for me, he is not hensem but cute,..
hehe.. apa pon sekarang ashraf nih dah berbahagia bersama suri hidupnya, bunga citra lestari.
and menetap di indonesia.. grrrrr,,, berlakon indon la weh..
cakap pon dah macam pure indon.. hehe..
xtau la boleh cakap bahasa malaysia ke x nih


ashraf muslim
lelaki melayu pun ada yang bermuka baby face tau..
ashraf muslim.. berkulit cerah.. apa yang as boleh kata dia mmg sweet..
tambah2 bila dia senyum..
waaaaaa.. terserlah ketampanan dia..
mana2 perempuan yang terpandang sure akan berhenti beb..


siti saleha
grrrr.. nama gila kampung tapi muka perhh.. meletop beb
lelaki yang tengok pun mesti tergoda..
cantik, manis..(jgn kata as nih les k.)


lisa surihani
lisa surihani yang dikatakan ada skandl dgn mr.k
huh..
well semua tau lisa nih mmg cantik..
yang dah ada 98, 454 fan kat fb ..



dafi and zoey
dafi : jejaka jambu seluruh alam (for me la.. korang as xtau k.)




rossa
rossa..
complete set.. suara yang merdu.. rupa paras yang cantik ..
comel kan..
errr.. kat sini juga as nak tnya korang..
korang rasa x muka nora danish dgn rossa nih macam nak sama???


nora danish
walaupun pada as nora nih muka macam rossa but still she got the baby face look..



david archuleta
well.. nih memang sah2 muka baby



selena gomez
well.. kawan as yang sorang nih memang semua orang kata dia baby face..
tapi as tidakkan.. takut dia perasan..
urm.. sebab dia xtau kewujudan blog as nih, so as mengaku la
selena, you got that baby face :)


justin beiber
errr... dia nih mmg baby face..
xnak komen banyak.. sebab as xsuka dia


zac afron
pun xnak komen sebab as xsuka dia


lee min ho


wehh.. mamat korea kebanyakan  memang baby face
giler cute.. suka sgt tgk citer korea sb nak tangok pelakon jer, bukan nak tengok sangat jalan cerita nyer..
tapi kalau jalan cerita yang best kira pakej la beb.. hehe


song hye kyo


yoon eun hye


hehe.. sebenarnya ramai lagi yang bermuka baby face nih..
tapi xsempat nak senaraikan..
even kawan-kawan as pun ada yang baby face
contohnyer yuni.. hehe


as and my fren.yuni
abaikan muka as..
tengok yang tudung hitam..cute kan
ditambah pulak dengan sikap dia yang betul2 sweet..
huhu..

weiiii.. tetibe rindu kawan-kawan..
heheh


walau apa pun rupa kita, kita tetap harus berbangga dengan apa yang kita ada k.huuhuu

wassalam :)

3 comments:

Zyash said...

Cuci mata pepagi ngk muka yg kiut2...hehehe

sergeant keroro said...

keroro muka baby face taknak tunjuk, haha XD

Anonymous said...

pada saya muka siti saleha bukan baby face..baby face maknenye di still nampak teenager walaupun umor dah 30 tahun lebih..muka baby face lebih kepada set muke die kiut2, still x ubah2..contoh nye yoon eun hye yg As cete..nora danish, ct nurhaliza,rossa, pendek kate hidung die bulat, muke pun kecil bulat dan mata yg kiut,bile die senyum namapak le gigi rabbit die..bukan seksi setiap pancaindera die..well nice entry anyway :)p/s: nak taw seseorg 2 baby face or not tny umor die..if kite rase die muda dr umor die, means she have baby face.

Mysophieparis Network System My fashion. My business