Sunday, 11 September 2011

BEN ASHAARI ajak BLOGGER RAYA.

raya tahun nih sebenarnya tak rasa sangat macam raya..

hurm.. maybe first time keluar study jauh-jauh dari family and my syg kot..

so time cuti dihabiskan untuk bersama diaorang ja..

raya???
hurm.. kalau dulu konvoi dengan kawan-kawan  menjadi satu kemestian tapi sekarang...

dah dikurangkan sebab. . .
entahla... huhu..

tapi ada jugak la pargi beraya rumah kawan-kawan tu...

bakar-bakar ikan..
nyum2.. sedap sangat2...

huhu..
miss that time :)
nih gambar masa pergi bbq tu
tapi most of the time 
as habiskan masa bersama my syg..

huhu.. 
pergi kampung dia..
jumpa mak dia..
jumpa akak dia..
abg dia..
huhu..

ok...

as nih boleh dikira sebagai blogger baru sebab start blogging at march this year

hurm..

best sangat..
sebab kalau dulu 
nak tulis apa-apa
dalam fb jer, tu pun xboleh panjang-panjang
but now..
hehehe

blog nih dah mcm diari as..

tulis jer suka-suka hati..

then boleh share dgn ramai org..

tau citer-citer raya orang lain.. hehe


raya-raya pon orang still on9 kan.. huhu...


baju raya 1st :)


5 comments:

Yumida said...

so sweet dpt gambar ramai2 kt jeti tu...

slmt hri raya..

follow sini blh?

hasyikin ismail said...

sila2 :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

wah .. best kn dpt berya sma2 kwn2....:)

slmat hari raya..:)

Bib Abdul Hamid said...

follow u.. ;)

Azzah said...

azzah singgah beraya..
selamat hari raya

Mysophieparis Network System My fashion. My business