Wednesday, 9 November 2011

final exam ..!!!!!!!!!

musim exam datang lagi..
exam bukan jer kepada budak2 sekolah,
as pon xterlepas dari exam lagi..
haha..
hari ni paper killer that is anatomy and physiology..
pergghhhh.. soalan MCQ xboleh belah betol..( maaf la ayat ikut longhat utara, gila sikit sekarang)

haha.. esok paper microbiology pulak...
grrrr.. lagi gerun, tapi as.. haha...
boleh releks g..
on9 macam selalu..
haha..
amacam??

sempoi tak???


haha..
sebab nak final punya pasal, 
as sanggup tak balik time raya haji tau ..

cehhh.. konon-konon nak study la..
last-last semua pakat tidur ja dalam bilik..

sedih woooo


dengar takbir raya, tapi kita tak ada dengan family..
tapi nasib baik raya qurban..
kalo raya aidilfitri... mau sebak as jadinya..(haha.. aidiladha pon dah sebk teruk!!).
well...

hobi kami mmg mcm selalu la that is ambik gambar pakai DSLR mahal kami yang terdiri daripada handphone masing-masing..
ahahhahaah...

tapi resultnyer xdela teruk sangat..
chuummellll tau,...



nih baru lepas solat sunat aidiladha..
kalo di'zoom' betul, boleh lihat masing-masing mata merah jer..
hehehe.

apapun ..
pertama kali beraya di perantauan tanpa keluarga ..

sedih..

tapi dengan kawan-kawan, kesedihan dapat dilupakan seketika..

and hope pengorbanan kitaorg untuk tak balik raya akan terbalas dalan final kali nih..
amin :)

1 comment:

Umie Artoqiemie said...

berkorban untuk final ler ni? whoaaa

Mysophieparis Network System My fashion. My business