Saturday, 11 February 2012

rehearsal esok :)

assalamualaikum semua blogger yang comel and hensem:)

tadi kitaorg baru kepas habis buat rehearsal untuk pertandingan koir dan nasyid peringkat kolej and guess what?? sem 2, JP julai 2011 dah bg komitmen yang sangat-sangat mantap..

cayalah geng JP julai.. kamek sayang awokk.. hehe


lagu yang sem kitaorang sampaikan bertajuk "selamatkan akidah"

meremang bulu roma bila dengar part korus beb..
menusuk kalbu..


sem 3 pulak menyanyikan rangkaian lagu ala canggung, drama king, sahabat sejati dan suara kami.. best sangat..
rasanya dah boleh nampak pemenangnya :)

malam nih semua diaorang serba merah..
haha.. merah mak ngah..  




tengok.. punye semangat la..
btw.. performance diaorg best..

as???

as tak masuk nasyik or koir,
just penyambut tetamu ja..

hehe.. tapi jangan pandang rendah pada penyambut tetamu tau, tanpa kami...
tetamu-tetamu tak tahu nak duduk mana..
hehe.. betul tak???


hehe..

apa-apa pun, hope semuanya akan berjalan esok. keputusan pertandingan akan as post esok ek..
huhu..
hope sem 2 menang...

"its ok,its alright,
come on sem 2
fight, fight, fight."

hehe.. nih la sorakan sem kitaorg yang telah direka oleh yuyu, syima and linda :)

best wooo..

semangat bila dengar sorakan nih walaupun kitaorg dah kalah masa pesta permainan kolej..

haaaaa..
masa nih as wakil untk bola jaring..

jangan sangka as nih tak tau apa-apa k..

badan as yang sasa nih kadang-kadang diperlukan jugak :)


nih pulak geng-geng futsal..
sempat lagi bererobik...

hebat la diaorg nih.. nampak tak cik nadia nih..
dia la antara geng kitaorg yang ada lesung pipit yang paling dalam.. hehe...

apa pun, bukan menang kalah yang penting..
tapi semangat kesukanan tu.. hehe

majulah sukan untuk negara..:)

2 comments:

cik MISI Nadia :) said...

wow ! gambo I ade laa y0u~ ! tnx !!

hasyikin ismail said...

well.. see the hand la

Mysophieparis Network System My fashion. My business