Wednesday, 19 September 2012

assalamualaikum and salam ukhuwah to all readers :)

ok, mood penat ..
sebab ??
sebab sekarang minggu praktikal, so tempat as skang kat wad.. grrrrrr
1st time masuk wad 7b..busy, se'busy' 8b.. hehe

tapi xdapat nk dibandingkan dengan penat staff nurse and doktr kat wad tu, kami nih student ja..'ayt sedih'

tapi yang lagi sedih bila cuti, tapi xdapat balik kampung,..
bukn ja sedih, sadis sekali taw..

memang la as tak balik sebab jauh, tapi macam mana plak kawan2 as yang rumah dekat2 nih??
xke sedih kan..


tapi apa kan daya, masa xakan kembali.. huhu

hope cuti raya haji kitaorg dapat, xdela terperok ja kat kolej nih kan..

nak balik peneng..
rindu sangat-sangat dah nih..
hurm



cik missy yang baik hati

hurm.. next week exam mid term, so
to all wish me luck and hope lulus dengan cemerlang.. doakan as k :)

lots of love
. . . as . . .

1 comment:

cik MISI Nadia :) said...

walau busy sempat memposting ye :P
lame dah hai aku tggu hang post entry baru !

Mysophieparis Network System My fashion. My business