Monday, 25 April 2011

memaafkan. . .

hurm.. lama x boh entru bawu kat blog nih... rindu..
walaupon xda org follow, lantak la..hahaha.. aku happy dgn hidup aku k..

so . .  sebab tak da sapa na tnya khabar aku, bek aku jwb sendri.. aku baik alhamdulillah.. just a bit frustrated today coz got a littl fight wif my fren.. well.. ni la sebabnya aku malas wat keje kumpulan.. mesti ada yang xkena.. bek wat sorg, ikt suka hati mak bapak belah tok wan angkat aku jer kan.. ahahahaha...

ok, back to the story.. al kisah, minah ni suka concure suma la kat dia, mcm la dia hebat sgt, wtf. . . hahah belah la dik, at last suma keja aku yang wat..huuhuu. ok..harini kumpulan 1 sampai 5 bentang, kami group 6 so tmrw morning la..

minah nih, bila dah tgk group len wat, dy jd xsenang dok.. then dy ckp nak ubah bg sama dgn group owg len,.. wth???? heloo dik, hidup nih jgn ikut org. . . buuuuuuuuuuuu xda pendirian derr.. haahahah

aku ni kan noble person, xpenah pon tunjuk marah aku kat diaowg.. at last aku mengamuk la.. hahaha.. abwu ko tau langit tinggi ke rendah.. amekawwwwwwwwwww..

ok... then konon minah nih majok la n tak puas hati kat aku sbb aku sound dya.. belah la.. xleh tima pendapat org, apa kes.. knon ko la contoh kepimpinan terbilang.. sory to say, mybe just in ur race k.. huhu.. (sensitive issue derr).

lantak, ko nak majok ke terasa, ada aku kesah.. aku still dgn hidup aku.. huu haa sana sini, ko nak terperok dgn kwn sangkatan ko kat library, aku xkesah.. hahaha..

tp, as u all know, i'm noble person,, so td aku hantar la msg kat dy, aku ngaku kalah, aku inta maaf kat dia..huhu.. tgk2!!! betapa baiknya aku, aku gak yang merandah diri, minta maaf.. RENDAH KAN EGO AKU... huh.. bukn senang utk someone mcm aku nak minta mf kat org len k.. but 4 the sake of our group, aku relakan..huhu

3 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...

sape kata tak ada org folo...

saya singgah sini dan dengan rasa bangga menjadi follower blog ini yang pertama..

***1

Izyan Masri said...

FOLLOWER KE2!!:D

hasyikin ismail said...

thanx yer kpd yg sudi follow blog kami :)

Mysophieparis Network System My fashion. My business